dimecres, 25 de maig de 2011

T'HE AGAFAT, CAPUTXETA! Un bes dels mestres

Molt Deficient el pols del fotògraf
   Insuficient l'airet
      Suficent, molt justet, les fotos
           Bé la gent, molt bé!
               Notable el guió
                   Excel.lent l'obra
                      Matrícula per als actors, les actrius i els tècnics

Un grup de mestres del nostre poble ens han fet reviure el somni de tants contes infantils farcits de posat adult. Un llop cinctorrà capaç d'enamorar Caputxeta (enorme Ferran!) Un Rambo-porquet, armilla caçadora de Begís, que busca venjança per les malifetes immobiliàries que van patir els germans (la sempre 'genial' Lucia) El poli preocupat per multar les incidències del bosc (Evelia, el Tim Robins de Vidas Cruzadas) La Ventafocs més preciosa que podia demanar l'escenari, Carme Nogueira, abans transvestida Blancaneus. Toni, un Cap que, ara es perdia per l'estudi dels contes, ara ens mostrava Frankenstein... Un doble príncep, Dràcula amb posat de tragèdia grega abocat a l'esperpent o despertador gallec (Xavi, un actoràs!) I la Caputxeta Susana capaç de fer de l'escenari un cabaret i Carmina, un gat amb botes i Tica, la directora escènica... i Maricarmen, mare d'una actriu, directora del so i la llum...I Ximo Reboll que encara s'estima l'Insti. I tots els somriures dels contes marcats pel ritme còmic de la publicitat.
I tot plegat amb la clara intenció de fer-nos saber que "Qualsevol nit pot sortir el sol..."
                                   I en eixir, tots estàvem orgullosos de ser
                                                            amics d'una gran companyia,
                                                                                           companys d'uns gran amics.
                                                    

10 comentaris:

 1. que fotos mes boniques de del grup golden

  ResponElimina
 2. Va ser un obra excepcional, espere que es torne a repetir un igual o millor de part del Grup Golden.

  ResponElimina
 3. on sempre ha hagut es nota,recordem tots al grup Tramuntana teatre que per els anys 80 ens feien gaudir d'un teatre amb calitat....ahí estaven part de les actrius d'aquell grup,enhorabona!!

  ResponElimina
 4. Aquesta obra a sigut fabulosa, la millor que he vist fins ara, ho heu fet fantàstic, vos done la meua enhorabona, espere que es repetisca una altra obra igual o millor. Es nota que vos heu esforçat, les coses s'aconsegueixen així!!!encara que vosaltres ja ho sabeu, VISCA LA CLOENDA, moltíssimes felicitats!!! Una abraçada!!!

  ResponElimina
 5. Ho hem de tornar a fer. La gent que no va poder vindre està fent unes dents més llargues...!

  ResponElimina
 6. Ningú que estigués baix pot imarginar-se com se van equivocar els actor... de la forma més divertida. Dins no podíem acabar de riure.

  ResponElimina
 7. Solo he podido ver la obra en dos ocasiones. Y me he quedado con ganas de mas.
  ¿Cuándo la tercera representación?

  ResponElimina
 8. Ha segut tan divertit,gratificant i terpèutic que sols en quedava llegir estos comentaris,gràcies de debó...darrere de tot hi ha un any de treball en gent fantàstica i un recolçament tècnic que mai hem tingut...ésla màgia del teatre

  ResponElimina
 9. No sabia que havieu fet aquest bloc.Gràcies a Jesus pels seus amables comentaris ,a tots pel recolzament previ i posterior i us he de dir a tots que d'aquests curs em quede amb aquesta experiència .Efectivament he recordat vells temps,però el millor és que m'ho he passat d'allò més bé preparant l'obra,he rigut molt i he redescobert amics oblidats en el temps que seran això AMICS PER SEMPRE .Espere que aquest siga només el començament d'una gran història d'amor pel teatre.Realment ha valgut la pena el treball i el temps invertit,perquè res és de bades.Gràcies.

  ResponElimina
 10. SOIS GRANDES =D MUY GRANDES.

  ResponElimina