dilluns, 9 de gener de 2012

CAMINS D'AIGUA (1). EL MILLARS TAMBÉ RIU


Fa uns quants anys l'Institut participava en un programa europeu anomenat COASTWATCH. L'alumnat d'audiovisuals d'aleshores, amb l'assessorament del departament de Ciències, hi col.laborava. Es tractava de fer un seguiment de l'estat -quasi sempre deplorable- d'un tram de la nostra costa. Enguany, l'alumnat de Valencià: llengua i imatge, dins el programa Camins de l'aigua, ha acceptat el repte de fer el seguiment fotogràfic d'un tram del riu Millars comprés entre el Pantanet i les Revalladores. Flora, fauna, ecosistemes, obra hidràulica... seran elements retratats pels nostre fotògrafs. El grup del PDC de 4t també hi treballarà altres aspectes. 
Com a bons valencians, i després de fer la pujada fins a Santa Quitèria, encetem els deures amb un esmorzar i la promesa del somriure. Bona tasca!  
 
En la fotografia apreciem el tamany d'algun dels pins que envolten Santa Quitèria
 

Tot i que sembla una portada de disc celta, es tracta del nostre alumnat reconeixent el paisatge abans d'emprendre la feina.
 

Ja hi són!L'alumnat de 4t revisa els llibrets al temps que escolta les explicacions del monitor. 
Els nostres fotògrafs enceten el treball de recull visual dels elements de la ribera.

 

Aviat, però, recorden que són un grup abocat a la fama musical
  

 Les escales de l'ermita conviden, novament, a saber-se models que, amb gran naturalitat, posen com notes (amuntonades, això sí) d'un pentagrama... musical


El retorn sota la mirada atenta d'un destrossat patrimoni: 'El Millonari'


Els plomalls al vent del senill ens acompanyen en la baixada.

El paisatge convida els fotògrafs i promptet veurem les mostres a Imatgies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada