diumenge, 7 d’octubre de 2012

COCA DE PEBRE D'EIVISSA



Laura Montalban, alumna i contibuïdora d'Imatgies de del seu inici, ha estat la primera en oferir a EL REBOST un plat, coca de pebre, que uneix l'homenatge fet a Estellés (el qual encara rep noves aportacions) amb les entrades d'aquesta nova secció.

INGREDIENTS: 4 pebres, unes dents d'all, olives, la massa, sal i oli.

I COM ES FA?
 Es banya la pebrera en oli.

Es fiquen al forn, escalfat a 200ºC dalt i baix

 Una vegada fets es deixen refredar
Es pela la pebrera...

i es fica en un plat

Preparem tots els ingredients: masa, all, olives i la pebrera.

Es posa oli al paper vegetal, que haurem dipositat en la safata del forn per a que no es pegue.

S'obri la massa i es fica damunt del paper vegetal.

Es talla a trossos la pebrera.

Tot seguit s'esmicola l'all.

Es fica tot mesclat sobre la massa i s'escampa

Ordenem les olivetes per damunt.

Ho posem al forn fins que veiem que estiga al punt.
I ja està, coca de pebrera, típica d'Eivissa.



1 comentari: