dijous, 28 de febrer de 2013

MACARRONS AMB FORMATGE. Víctor Blanch


El passat dilluns, ma mare va fer macarrons amb formatge per a dinar, i aleshores vaig pensar que era un bon menjar per a anotar la recepta al nostre bloc "IMATGIES".
 INGREDIENTS:


  -1/2 kg de macarrons.
-300 g de carn picada de porc.
-1 ceba partida.
-Sal.
-1 pot de tomaca.
-Safrà.
-Oli d'oliva.
-Formatge.
 ELABORACIÓ:
A continuació, hem de posar els macarrons en aigua bollint per a que es queden bé.

Mentre es fan els macarrons, posem 300 grams de carn picada de porc en una paella i li afegim sal.

Quan s'ha fet un poc la carn li afegim ceba.

Una vegada acabats de fer els macarrons, els posem en aigua freda per a que se separen els uns del altres.

Després fiquem tomaca a la carn i la mesclem.

Quan ja esta preparada per a menjar, es mescla amb els macarrons.
 
Finalment podem posar un poc de formatge per a gratinar els macarrons i donar-li un punt més bo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada