divendres, 1 de febrer de 2013

MIGAS (Granada)- Laura Cayuela


Las migas és un plat tradicional del sud d'Espanya i hi ha diferents maneres de cuinar-les. Així us deixe una proposta granadina:

Encara que parega sorprenent, la taronja és un element essencial per digerir millor las migas. Les taronges poden ser substituïdes per raïm, meló o fins i tot cogombre.




Ingredients:


Oli, sal, farina de sèmola especial per a migues, xoriç, alls, cansalada, pebrera verda, taronges... A més hi podeu afegir cansalada virada, llonganises i, si us agrada, boquerons.


Elaboració:
Sofregim el xoriç, la cansalada i la pebrera.
A continuació, en el mateix oli, fregim els alls.
El següent pas és ficar aigua a la farina mentre la remenem.

Aboquem la farina i la xafem i trossegem fins que ens apareixen las migas.
Per últim, tallem uns trossos de taronja i afegim els ingredients, retirats abans,a les migues.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada