dimecres, 13 de febrer de 2013

ROSCA FARCIDA DE LLONGANISSA I BOTIFARRA. Andrea Caro

Aquesta recepta que porte és una collita pròpia del meu pare. En la meua casa quasi tots els caps de semana es cuina, sobretot per a sopar. Perquè és un sopar per a després reposar bé.



Ingredients:


Llonganisses

Formatge

Botifarra d'arròs

Rosca de pa


Preparació:

Primer es fiquen les llonganisses a fregir.

Quan les llonganisses estan fregides, es deixen en un plat reposant.
Després, la botifarra es talla en trossos molt fins.

Es sofrigen amb molt poc d'oli.

Per a posar les llonganisses a la rosca es tallen per la meitat per a que capiguen millor.





Per a que tinga una mica més de sabor es pot ficar una poc d'allioli.

Es col·loquen les llonganisses en la rosca ja tallades.

Després fiquem la botifarra i el formatge.
Hem acabat de ficar els ingredients, per tant es col·loca la tapa.


Per a que es mantinga calent i rostit es posa dos minuts al forn.
Es talla i... BON PROFIT!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada