dijous, 28 de febrer de 2013

TRONC DE XOCOLATA. Miriam Fernández



Bon dia companys! Avui us propose una recepta per a fer un tronc de xocolate i així finalitzar aquesta avaluació celebrant els resultats o potser volent atipar-te de xocolata contra la depressió.
Una recepta fàcil i ràpida per a eixos llépols que volen un pastís deliciós com més prompte millor.

Primerament, comprovarem que tenim tots els ingredients necessaris.


INGREDIENTS:

Utilitzarem:Llet, galletes, sucre, mantega,nesquik , ous i borumballes de xocolata.


Així doncs, començarem a cuina. No us oblideu de llavar-vos les mans.
Agafarem la mantega i la posarem tota (250 grams) en un plat amb el rovell d'un parell d'ous.

Ho mesclem tot

i afegim nesquik a la mescla

Ho removem tot fins que observem que aconseguim xocolata.

A continuació agafarem un altre plat i posarem un poc de llet amb una o dos cullerades de sucre.
He de dir que també li pots ficar un poquet de licor d'avellana o whisky però en aquest cas jo he prescindit d'açò.
Agafarem una galleta i la mullarem en la llet.

Seguidament recobrirem de xocolata una cara de la galleta i així successivament amb moltes galletes

de manera que queden apegades entre elles.

Quan ja tinguem totes les galletes apegades les recobrirem de xocolata.

I com a toc final ficarem borumballes de xocolata damunt del tronc de xocolata.
 
Finalment posarem el tronc a la nevera per a deixar-ho reposar diverses hores.


I...llest per a menjar! Espere que l'intenteu fer, i avise... us xuplareu els dits!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada