dimecres, 20 de març de 2013

ARRÒS AL FORN : Natàlia Galindo


Ací us deixe que gaudiu amb la mirada d'un plat boníssim. El podeu preparar en totes les estacions de l'any exceptuant la d'estiu ja que la calor fa que ens agrade menjar coses fredes.


INGREDIENTS:


Els ingredients que hareu d'utilitzar per l'elaboració d'aquesta senzilla recepta de cuina són els següents: dues costelles de porc, dues botifarres, tres cabeces  d'alls, dos tomaques, un got aproximadament de cigrons, arròs redó, oli, sal, aigua i safrà.


ELABORACIÓ:


Poseu un xorret d'oli que cobresca el fons de la cassola.
 Primerament poseu la costella de porc trossejada. 
En segon lloc afegever alone iu a la cassola les dues botifarres.


Introduïu de manera trossejada els tomaquets.
Ara poseu  les pebreres trossejades .
Deixeu caure amb cura els cigrons una vegada hagen estat en aigua durant un dia.
Per a finalitzar aboqueu quatre gots xicotets d'arròs redó.



 Afegiu a l'arròs quatre gots xicotets d'aigua.
Alinyeu amb sal.
... safrà.
Removueu tots els ingredients que heu anant possant a la cassola.

Per acabar deixeu que l'arròs juntament amb els seu ingredients que es calfe durant 20 o 30''.


Gaudiu d'aquest plat. Bon profit!

2 comentaris:

  1. Que bé que ens expliqueu com cuinar l'arròs al forn en valencià! Es que a mi, tal i com ho explica en castellà el calendari de la caixa del nostre benvolgut poble, no m'havia quedat massa clar... (serà que les coses difícils de fer millor fer-les en la llengua que més ens agrada...)
    Felicitacions per les publicacions.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel agraïments.
    Ara el que espere és que menges aquests exquisit plat.
    Bon profit !

    ResponElimina