divendres, 15 de març de 2013

LLESQUETES EN OU. Sara Kedar



Aquest en un postre casolà i sostenible perque aprofita els rosegons i les sobres de pa.
Ingredients:
Pa, llet, oli, sucre i ous
            
                                Elaboració:

Primer de tot tallem el pa en llesques.


Després, batem els ous en un plat.
A continuació posem la llet en un altre plat


I el sucre en un altre.
Posem l'oli a la paella per a que es vaja calfant.

Mentre l'oli es calfa anem mullant el pa, primer amb llet...

i després amb l'ou.
Posem les llesques a la paella fins que estiguen ben dauradetes.


Una vegada les traiem de la paella les voltegem amb sucre.

Anem voltejant una per una i ficant-les en un plat.


                         El sucre que ens ha sobrat el tirem per damunt.                                                                                           

Ja està tot preparat per a disfrutar de les llesquetes en ou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada