dijous, 14 de març de 2013

RECEPTA DE GULES (Santander). Alejandro Ocaña

Aquesta recepta la vam trobar en un restaurant de Santander. A ma mare li va fer gràcia i va copiar-la afegint-li alguns ingredients. Hores d'ara ja forma part de les receptes que ens prepara per les nits i puc dir que estic ben agraït.
 

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 Pataques

2 paquets de gules

Aquestes gules porten de tot menys angules

4 ous

Un paquet de bolets de card

Oli

...

2 alls
 
Pebre-roig


PREPARACIÓ DEL PLAT


Primerament, netegem les pataques i les tallem 

Posem oli en una paella i quan està brusent afegim le pataques. S'ha de vigilar la paella per a saber quan estan fregides.

Fiquem les pataques a una cassola de fang i afegim sal al gust

Amanim una altra paella per a preparar les gules. Sofregim els trossos d'all i li afegim les gules, després li fiquem el pebre-roig i ho remenem tot

En la mateixa paella on hem sofregit les pataques hi podem afegir els bolets amb un poquet d'oli i una mica de sal.

Quan observem que estan ja preparades podem abocar-ho tot dintre de la cassola.

Fem el mateix amb les gules quan comprovem que ja estan llestes per a menjar

Per últim fregim els quatre ous. Per a aquest pas no fa falta explicació, suposem

Els col·loquem en la cassola i ja está preparat per a ser menjat. 


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada