divendres, 4 d’octubre de 2013

DESÍDIA


No, no, la cançó aquella era Perfídia. Desídia és deixadesa, neglicència, messinfotisme, indolència, abandó, despreocupació, mandra, passotisme... Afegiu-hi els que vulgueu. Ja ens tenen acostumats. Altres anys era la caseta de la Creu-roja que ja no ho és i se n'ha anat quan tocava. El problema de les aixetes platgeres persisteix i, a més, enguany ens trobem amb la novetat d'una passarel.la de la qual han passat
Aquest matí ho hem dit a l'ajuntament, però potser esperen que la mar ho deixe en muntonets.
I ara... Bones festes!
4 comentaris:


 1. Una altra mar:

  http://www.youtube.com/watch?v=uaBfzDJNEvc

  ResponElimina
 2. yo diria que son cajas de municion,arrojadas desde un barco pirata

  ResponElimina
 3. Jesús, quanta deixadesa per part de les institucions. Després, a pagar les destrosses entre tots per la falta de previsió.

  Potser és que els regalen les infraestructures (els camins de fusta) que milloren les platges a l'estiu? O, potser, les autoritats són tan mirades que deixen que la mar s'emporte les fustes amb la intenció que puguen fer de salvavides d'algun immigrant dels qui vénen en pastera?

  Així ens va!

  ResponElimina
 4. De totes formes el paseig de fusta estava molt bé, pero no deixa de ser un parche en la situació d´abandonament que pateix la platja d´Almassora. Els veíns i visitants demanem ja un passeig maritim com correspon, per al vianants i per als vehicles. Meins fusta i mes formigó.

  ResponElimina