dimarts, 31 de desembre de 2013

COR TROBAT, COR ROBATEl dia 28, innocents com som, un grapat d'almassorines i almassorins ens vam deixar robar el cor per aquest Cor Trobat, grup coral de diversos pobles (Godella, Burjassot, l'Eliana, Bétera, Rocafort i València) dirigit per Ester Bernat i Nicole Frei. L'entrada del concert es va destinar a Filipines.
La primera part del programa va incloure deu estàndards. Després, sis temes musicals van deixar descansar el cor, que va tornar per tancar el concert amb mitja dotzena de nadales. Programa, doncs, que, malgrat les dues hores, va deixar un seguit de somriures i molts cors robats per aquest grup de joves trobadors.
 Les fotografies són d'Hugo Bernat i els vídeos de José Ignacio Puertas
Us oferim un tast:


Happy day (Jackson, Richie, Hawkins)Dona Dona (Popular israeliana)Nicole Frei (violoncel), Els Germans Sabater (piano i saxo) i Maria Bernat (flaüta) ens van regalar un seguit de peces mentre el Cor Trobat, perdut ara pels carrers d'Almassora, feia un merescut descans.


Els Germans Sabater, d'Algemesí, músics i menestrals de la instrumentació que, a més de l'art van falicitar el piano del concert. 
Agraïts per l'esforç, aprofitem per intercalar un cunya publicitària: 
Pianos Roca, com toca!
 Always on my mind (Cristopher/James/Carson Thompson)


Maria Bernat. Salut d'amour (E. Elgar)
Mudats per a les nadalesSuite Comercial. Un seguit de publicitats nadalenques que van fer riure, recordar, cantar i encantar al públic.

2 comentaris:

  1. Un concert veritablement entranyable i MAGISTRAL!!!!!!!!!!!

    ResponElimina