dilluns, 17 de novembre de 2014

COCA DE TOMACA I CEBA. Jorge Rovira

La coca de tomaca i ceba és el menjar que 
més m'agrada.




Ingredients:
  • Porció de pasta per a coca de verdures.
  • 10 a 12 tomaques deshidratades.
  • 150 grams de llom embutxat.
  • 4 cebes blanques.
  • 2 dents d'all.
  • Oli d'oliva.
  • Pebre dolç, pebre negre mòlt i sal.



Preparació:



Picar les tomaques deshidratades.


Amassar la pasta amb les tomaques deshidratades 
per a que queden ven integrades.


Estirar la pasta amb l'ajut d'un rodet
i punjar-lo amb una forqueta per a que no queden
boses d'aire.



Espolsem pebre per tota la pasta.



Afegim ceba i pebre roig i ho fregim.



Fregim la ceba amb el pebre i li afegim el llom embutxat.

 

Afegim tot el sofregit distribuït per tota la massa
i ho posem al forn 40 minuts a 190 graus.


Ja podem menjar!

2 comentaris:

  1. Tiene una pinta de muerte...no tardaré en probarla, si me sale buena.

    ResponElimina
  2. Jesús, una sèrie tan interessant que ens obliga a tenir ple el rebost de casa i no ens deixa eixir de la cuina. Veurem que passa quan el gustet de salat i de dolç que ens oferiu comence a enganxar-se bé a les costelles ;)
    Moltes felicitats a tots!
    Com sempre un plaer llegir-vos i copiar-vos de tant en tant les idees.

    ResponElimina