dilluns, 3 de novembre de 2014

GELATINA DE PINYA. Sebastián Ramírez


Aquest postre és un plat típic del meu poble. Em recorda la meua infantesa, quan la meua mare em feia aquest plat pel meu aniversari.


INGREDIENTS:
 Dos brics menuts de nata liquida, un got de suc de pinya, un pot de llet, una mica de llet i, per últim gelatina neutral.


ELABORACIÓ:
 Tallem la pinya en trossets.

  En una olla posem el suc de pinya a bullir.

 Afegim la pinya al suc.

 El deixem bullir durant uns 10 minuts a foc fort.

Afegim dos sobres de gelatina neutra.

 Posem dos gots d'aigua freda.

 Aboquem els dos brics de nata liquida.

 Afegim la pinya amb el suc a la mescla.

 Remenem una mica.

 Afegim un poc de llet liquida.

 Aboquem el pot de llet condensada.

 Ho deixem reposar tota una nit a la nevera.

I ja està acabat! A menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada