dimarts, 4 de novembre de 2014

MEKITSI- Des de Bulgària. Hristo Mladenchev

Ací està el producte del meu esforç culinari.

INGREDIENTS
-1 culleradeta de sal
- un polsim de sucre
-mitja pastilla de rent
-1 culleradeta d'oli
-300gr de sirene, o formatge agre
-1 ou
-300ml d'aigua
-500 gr de farina  

    Comencem el procés preparant la massa que és el resultat de mesclar la farina amb l'aigua i un ou. També se li afig un poquet d'oli, sal, sucre i rent. Es va barrejant fins obtindre una massa de consistència moldejable, com es mostra en la següent imatge:

    Una vegada presa la consistència, es deixa reposar i es passa a amanir el formatge.

   En un plat a part es posa el formatge agre, o sirene.

    Després es xafa amb una forqueta.

    S'afig un ou.

    Es va menejant la barreja fins que quede una pasta líquida d'un mateix color. 
   
    Es deixa el líquid per a farcir apart, i es divideix la massa en tres trossos principals, de moment.

 Seguidament les tres boles de massa s'aplanen i trossegen en trossets com els que us mostrem.


    Una vegada fets trossets es posa el farcit preparat anteriorment damunt de les figuretes i es tanquen, pressionant amb el dit per a que es fusionen com veiem.


    Una vegada tancades i preparades, es fiquen en una paelleta amb oli i es fregeixen durant uns 3-4 minuts.


 Ací tenim el producte final, un plat de mekitsi preparat per a una nit amb una pel·lícula rodant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada