dilluns, 10 de novembre de 2014

TIRAMISÚ, UN TROS PER A MI I UN ALTRE PER A TU. Alberto Jiménez



El tiramisú és el postre que més m'agrada.



Ingredients:  Una cafetera de café, 125 gr de sucre, 400 gr de nata per muntar, 2 rovells d'ou, terrina de formatge mascarpone, 2 paquets de melindros, cacau amarg en pols.


 Es fa el café i es deixa refredar.


 Es barreja la meitat del sucre amb el formatge.


Després afegim els dos rovells d'ou i reservem.


 Tirem la nata en un recipient.


 Afegim el sucre.

 
Muntem la nata.


 Barregem la nata muntada amb el formatge, els rovells i el sucre.


Mullem els melindros al cafè.

 
Els col·loquem formant un lloc.

 
Afegim per damunt la meitat de la barreja (nata, formatge i rovells)
 
  
Posem una altra capa de melindros amarats de cafè.


Posem la resta de la barreja de la nata.


Per a finalitzar, amb ajuda d'un colador espolsem el cacau.


I es deixa a la nevera 24 h. i ja està llest per menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada