dimecres, 16 de març de 2016

ALIENS I CINEMA. Ainhoa Vidal

Dins del món del cinema, el tema dels alienígenes o extraterrestres és un dels més aclamats pel públic. En aquesta entrada parlarem d'algunes de les pel·lícules de diferents gèneres més famoses, amb els seus personatges iconogràfics, tant com els pacífics com el qui venen a causar el terror.


 
 Alien, the eight passenger  (1979) Director: Ridley Scott

Alien, el vuitè passatger

Cinc homes i dos dones treballen en el carguer espacial Nostromo, que està de viatge retornant a la Terra. El viatge es veurà interromput quan es troben amb una abominació galàctica després d'acudir en reposta d'una cridada d'auxili realitzada des d'un planeta desconegut. Un rere l'altre, els tripulants seràn víctimes de la bèstia que han pujat a la nau. Battleship (2012) Director: Peter Berg

Adaptació cinematogràfica del popular joc de taula de Hasbro conegut com “Enfonsar la flota” o ”Batalla naval”. En aquest cas la batalla serà entre la flota dels Estats Units i una sura alienígena. Èpica aventura que transcorre per mar, cel i terra, en la qual el nostre planeta lluita per sobreviure contra una força molt superior. 
Close Encounters of the Third Kind (1977) Director: Steven Spielberg

 Trobades en la tercera fase

Uns avions donats per desapareguts en 1945 apareixen de sobte en el desert de Mojave. Un vol comercial es creua amb un objecte brillant que el pilot no és capaç de descriure... El govern d'Estats Units, sospitant de l'existència de fenòmens estranys, aconsegueix esbrinar on van a aterrar els visitants i desenvolupar una operació d'encobriment perquè ningú s'assabenti. Però un grup de persones comparteix una visió sobre la vida en altres mons que els arrossega a aquest lloc.

  District 9 (2009) Director: Neill Blomkamp
   
   Districte 9

  Després de l'arribada d'una enorme nau espacial extraterrestre a Johannesburg (Sud-àfrica), la raça extraterrestre nouvinguda a la Terra serà obligada a viure en condicions penoses en una espècie de camp de concentració construït als afores la ciutat.

 

Doctor Who: The day of the Doctor (2013) Director: Nick Hurran

Doctor Who: El dia del Doctor

Celebració del 50 aniversari de la sèrie, aquest nou especial reuneix a l'Onzè Doctor i a la seva nova companya Clara amb dos vells amics... Rose Tyler i el Desè Doctor! En una aventura a través del temps i l'espai, els dos Doctors s'enfrontaran al retorn d'un antic enemic: els malvats canvia-formes coneguts com Zygons


 E.T. Extraterrestrial (1982) Director: Steven Spielberg
  
E.T. L'extraterrestre

Un petit ser d'un altre planeta es queda abandonat a la Terra quan la seva nau, en emprendre el retorn, s'oblida d'ell. Està completament solament i té por, però es farà amic d'un nen, que ho amaga a la seva casa. El petit i els seus germans intenten trobar la forma que el petit extraterrestre torni al seu planeta abans que ho trobin els científics i la policia.

 

 Mars Attacks! (1996) Director: Tim Burton


Els habitants de Mart ataquen als Estats Units i al món conegut. Diferents grups d'individus tracten de resistir la invasió o rebre'ls amistosament. A Washington el President és aconsellat per buscar la pau i no la guerra, malgrat l'hostilitat dels visitants. A Las Vegas un magnat tracta d'atreure inversions. Finalment a Nova York dos periodistes competeixen per la primícia.


 

Predator (1987) Director: John McTiernan

Depredador

Un grup de mercenaris és contractat per la CIA per rescatar a uns pilots que han estat capturats per la guerrilla en la selva centroamericana. La missió és un èxit, però durant el viatge de retorn s'adonen que alguna cosa misteriós i invisible està donant-los caça un a un. Aquest alguna cosa resulta ser un caçador alienígena que es queda amb les calaveres de les seves víctimes com a trofeus.


 

 The Iron Giant (1999) Director: Brad Bird

El Gegant de Ferro

En 1957, en la petita localitat de Rockwell, algú ha vist com un enorme home metàl·lic queia al mar. Un imaginatiu nen descobreix que es tracta d'un robot gegant, l'apetit del qual de metall és insaciable. Entre tots dos neix una forta amistat, però el govern envia a un agent per investigar els fets. El nen amaga al seu nou company en la deixalleria d'un amic. I mentre, els habitants del poble comencen a sentir-se aterrits perquè creuen que és una nova amenaça en plena Guerra Freda.  
Transformers: The Movie Director: Nelson Shin
 
Any 2005, Els Autobots, uns robots intel·ligents liderats per Optimus Prime, es preparen per intentar recuperar el planeta Cybertron, de les arpes dels Decepticons. Ignoren que el planeta Cybertron és a punt de desaparèixer, perquè va a col·lisionar amb Unicron, un planeta vivent que devora tot el que troba al seu pas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada