dissabte, 11 d’agost de 2018

MAPA DELS "LINGÜISTES PEL CARRER"Ja podeu prémer sobre l'enllaç i vore la ubicació de tots els carrers (870) dels nostres lingüistes (56). Cada quadret (nats abans del segle XX) o punt (nascuts al s.XX) prenen diversos colors per diferenciar cada lingüista (resten uns sols i estels no definitius). De moment, només Pompeu Fabra (quadret blau fosc) inclou fotografies de les plaques i el carrer; les fotografies de la resta d'autors, encara que ja estan pràcticament tots retratats, els incorporarem ben aviat.
A hores d'ara ens en queden 59 per fotografiar, gairebé tots de l'illa de Mallorca. 
Dels 810 recollits fins avui, 550, després de milers de quilòmetres, els hem pogut fotografiar els autors del projecte. 260, però, han estat el resultat de la col·laboració de molta gent (57), que, tret de les noves aportacions de Carme Pinyana o Anna Tur, ja havíem esmentat a 
Amb tot, volem destacar la feinada de Pepa Sardanyes, Mariona Ràfols, Joan Mut o Antoni Garcia Osuna, que s'han passejat comarques senceres perquè en puguérem tindre els carrers fotografiats i la col·laboració de Ximo Bernat. 
Gràcies als 57 col·laboradors!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada