dimecres, 13 de maig de 2020

PRÒXIMES OBRES? La mar que tenia marges (9)

Seguim aportant materials de les aventures i desventures d'aquesta mar nostra. Si l'escollera del Maso es va construir el 1971, quasi vint anys després (1990) es tornava a refer (foto adjunta); no recordem ara si passant aquells 100 metres inicials o retallant-ne la llargària.
Reivindiquem, ara, la urgència de les obres que mereix l'estat actual del mur i el perill que suposa per a un futur massa pròxim. El document de Costes de 2015 preveia les que veieu a l'esquema adjunt. En groc trobem aquelles que consideraven més urgents, en verd la prioritat mitjana. Qualsevol veí de Benafelí ja ha conegut les conseqüències del punt 3 "Retirada del dique exento". 
Si els tècnics han vist que la solució per a la zona del Pla de la Torre (actuacions en verd) és la prolongació en L de les esculleres de les Palmeretes i del Maso, només podem demanar urgència, per no fer tard!
Com sempre ha passat amb les actuacions de l'administració i les promeses dels polítics, la pega grossa està en el calendari. Quan estarà fet?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada